Blog

Groene weerstandsmoothie

Alles wat groen is moet bij misselijke vrouwen vaak ver uit de buurt blijven. Misschien dat deze smoothie toch een uitkomst kan bieden – het is het proberen waard.
Lees meer

Ultieme self-care met maskertjes

Maskertjes zijn een perfecte manier om je huid een boost te geven en voor wat ontspanning te zorgen. Je hoeft hiervoor geen duur masker aan te schaffen, want vaak zitten daar niet per se andere ingrediënten in dan in je dagcrème, hooguit wat meer vet.
Lees meer

Dreamwork oefening door Erica Jago

Een van de beste tips die Erica aan haar leerlingen geeft is het bijhouden van een dagboek. Deze kun je invullen hoe je wilt. Een alinea elke avond voordat je naar bed gaat. Over de hoogtepunten van die dag, of juist dieptepunten. Over iets wat je wilt onthouden of juist iets wat je wilt vergeten dus het dan maar van je af schrijft.
Lees meer

Crunchy palmkool ‘cheddar’ chips

Soms heb je gewoon zin in zout en knapperig. Dan zijn deze chips de ideale snack. Palmkool is een donkergroene bladgroente die rijk is aan folaat (natuurlijk foliumzuur), een essentiële nutriënt in de zwangerschap.
Lees meer

Mama-interview met Erica Jago

Erica is moeder van Noa (2018) en een ervaren kundalini- en vinyasayogadocent. Tegelijkertijd is ze een eeuwige yogastudent. Ze gaf onlangs het prachtige boek Angelus uit over de chakra’s, dat ze niet alleen schreef maar ook nog zelf vormgaf en waarvan ze ook de illustraties maakte.
Lees meer